Over ons

Over ons

Staalbouw Mook is een metaal constructiebedrijf dat zich binnen de sectoren industrie, machinebouw en utiliteitsbouw specialisaties heeft verworven. Daarnaast verzorgen wij service-, montage- en onderhoudswerkzaamheden aan staal gerelateerde componenten.

Van eenvoudige schets tot een gedetailleerd technisch ontwerp wordt door ons vertaald in een hoogwaardig product. Wij verzorgen binnen onze engineering de ontwerp-, detail- en werkplaatstekeningen met geavanceerde 3D tekenprogramma’s.
Onze goed geoutilleerde werkplaats is uitgevoerd met knip-, boor-, snij-, zet-, zaag-, wals- en lasapparatuur. Voor onze service en onderhoud beschikken wij over volledig ingerichte bedrijfswagens.

Staalbouw Mook hecht al sinds 10 mei 1984 belang aan een langdurige constructieve samenwerking met klanten en leveranciers. Wij trachten onze projecten zo economisch mogelijk te realiseren, vanaf het ontwerpproces tot en met het productieproces, de montage en de service.

Sinds een aantal jaren richten wij ons meer op het vervaardigen van zware stalen lasonderdelen en non-ferro onderdelen ten behoeve van transformatoren. Hierbij kan gedacht worden aan juk- en drukplaten, boven-en onderbruggen en stalen leidingwerk, maar ook aan koperen verbindingen en koperen leidingwerk. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan hierbij hoog in het vaandel. Wij beschikken over de juiste certificering voor dergelijke werkzaamheden.

Binnen onze missie past het opleiden van vakmensen in onze werkplaats op engineering en bedrijfskantoor. Wij leiden in samenwerking met vakopleiding techniek en regionale ROC’s medewerkers op tot vakmensen. Verder verzorgen wij stages op alle niveaus voor verschillende schoolinstellingen.